Shivers device

Sisäsivu


Shiversin toiminta

Shiversin toiminta perustuu tehokkaisiin moottoreihin, sekä ohjelmiin joilla voidaan säätää sekä laitteen tuottaman värinän voimakkuutta, että värähtelyn taajuutta ja laajuutta. Erilaisilla voimakkuus- ja ohjelmasäädöillä saadaan aikaan erilaisia variaatioita värähtelyyn. Laitetta voidaan säätää eri tarpeiden mukaan tuottamaan esimerkiksi tasaista ja hiljaista tai vaikkapa huojuvaa ja voimakasta vibraatiota – ja kaikkia vaihtoehtoja näiden väliltä.

Laite on suunniteltu ergonomiseksi sekä käyttäjää että hoidettavaa ajatellen. Shivers on kevyt, langaton, helppokäyttöinen ja laadukas laite, jota jokainen osaa itse käyttää. Laite sopii jokaisen hevos- ja koiraharrastajan hoitokassiin. Shivers on löytänyt tiensä myös monen eläintenhoidon ammattilaisen apulaitteeksi ja usealle kotisohvalle ihan ihmisten omaan kotikäyttöön!

Shivers on käytössä myös esimerkiksi ratsastuskouluilla hevosten hoitajien päivittäisenä apuna, kilpahevosilla sekä kotioloissa että kisamatkoilla ja eläinhierojien apuna sekä lymfahoidon apulaitteena hoitoa tehostamassa. Tämä on laite jonka hyödyn toteat parhaiten kokeilemalla itse sitä!